Fıkra gibi hırsızlık!

Aydın’da, fıkra gibi bir hırsızlık olayı yaşandı. Olay, Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesinin önünde, geçen 15 Kasım’da meydana geldi.Olay, Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesinin önünde, geçen 15 Kasım’da meydana geldi.Terzi Kenan Güler’e eşi Şefika Güler 50

Fıkra gibi hırsızlık!

Aydın’da, fıkra gibi bir hırsızlık olayı yaşandı. Olay, Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesinin önünde, geçen 15 Kasım’da meydana geldi.

Olay, Sevgi Yolu’ndaki bir banka şubesinin önünde, geçen 15 Kasım’da meydana geldi.

Terzi Kenan Güler’e eşi Şefika Güler 500 lira verdi ve kredi kartının borcunu yatırmasını istedi. Parayı cebine koyup çalınmasın diye de elini cebinde tutan Güler, ATM önünde sıraya girdi.

Bu sırada, Güler’in yanına gelen Mehmet S., iddiaya göre, ona, “Hayırdır amca elin cebinde ne bekliyorsun?” diye sordu.

Güler de cebindeki parayı çıkartıp, “Cebimde para var, çalınmasın diye elimi cebimde tutuyorum” cevabını verdi. Parayı gören Mehmet S., “Amca cezaevinden yeni çıktım, uzun süredir de paraya dokunmadım. Verir misin bir kez dokunayım” dedi.

Mehmet S.’den şüphelenmeyen Güler, parayı ona verdi. Paraya bakarak bir süre oyalanan Mehmet S., aniden koşarak kaçmaya başladı. Güler, polisi aradıı, ancak ilk gün Mehmet S. yakalanamadı. Aynı bölgede bir lokantaya girip 60 lira çalan Mehmet S. güvenlik kamerasınca görüntülendi.

Sevgi Yolu’ndaki önlemini artıran polis geçen perşembe günü Mehmet S.’yi yakaladı. Mehmet S., mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam