Ferhunde gibi aldattı!

Edirne ilginç bir aldatma olayına sahne oldu. 2005 yılında Kapıkule Gümrüğü'nde muayene memuru olarak çalışırken 19'u polis toplam 74 kişinin utuklandığı büyük 'Rüşvet operasyonu' kapsamında tutuklanan ve 4 yıl hapis cezası alan Ziya ö. (41), Edirne Kapal

Ferhunde gibi aldattı!

Edirne ilginç bir aldatma olayına sahne oldu. 2005 yılında Kapıkule Gümrüğü'nde muayene memuru olarak çalışırken 19'u polis toplam 74 kişinin utuklandığı büyük 'Rüşvet operasyonu' kapsamında tutuklanan ve 4 yıl hapis cezası alan Ziya ö. (41), Edirne Kapalı Cezaevi'ne girdikten sonra eşi Arzu Ö.'nün (32) kendisini bir başkasıyla aldattığım öğrendi.

 

Eşi cezaevine girdikten 3 yıl sonra artık ziyaretine de gitmeyen genç kadın, "Eşim yüz kızartıcı suç işlediğinden toplum önüne çıkamıyorum" diyerek boşanma davası açtı. Bu arala genç kadın, 'Annemin emekli maaşını alayım' diyerek boşanmak istedi. Ancak Ziya Ö. kabul etmedi. Biri 8, diğeri 3 yaşında iki kız çocuğu babası olan Ziya Ö., 22 Ocak'ta tahliye oldu.

 

 SINIF ARKADAŞINA GÖNDERDİ

Bu arada çiftin küçük kızı M.(13), annesini ve makine mühendisi sevgilisi Hakan E.'yle çektiği fotoğrafları, aynı sınıfta okuduğu mühendisin kızının cep telefonuna yolladı. Mühendisin kızı da fotoğrafları annesine gösterdi.

 

 Fotoğrafların ortaya çıkmasından onra mühendisin evliliği de sarsıldı, şoka giren eş, fotoğrafları cezaevinden tahliye olan Ziya Ö.'ye ulaştırdı. Bu arada Edirne Aile Mahkemesi'nde görülen boşanma davasında, hâkim çifti ayırarak, iki küçük kızın velayetini annelerine verdi.

 

 Avukatı aracığıyla temyize giden ve çocuklarının velayetini isteyen baba Ziya Ö., "Cezaevindeyken beni rezil etti, kahretti. Dört duvar arasında psikolojimi bozdu. Tıpkı 'Yaprak Dökümü' dizisindeki Ferhunde gibi cezaevindeyken beni aldattı, benimle oyun oynadı. Asıl benim yüzümü o kızarttı' dediği eski eşi Arzu Ö.'ye 200 bin TL'lik tazminat davası açtı.

 

 'KIZIMIN BU ÇİRKİN İLİŞKİDE YERİ YOK'

Ziya Ö., "Tahliye olur olmaz eve geldim, büyük kızımın günlüğünü buldum. Orada eşimin beni aldattığı kişi de yazılıydı. Eşimin beni aldattığı kişi, kızımın sınıf arkadaşının babası. Kızlarımın bu çirkin ilişki içinde olmasını istemiyorum" dedi.

 

 'ASIL BEN ALDATILDIM, HEM DE DAYAK YEDİM'

EŞİNE boşanma davası açan Arzu Ö., aldatan iddialarını reddederek, "Kendisi de rüşvetten ceza almış bir insan. Çok namuslu bir insandı da niçin cezaevine girdi? Eşim namus cinayeti işlemedi, 1 trilyon lirasını müteahhitlerle akladı. Bize tek kuruş vermedi. Kendisi çok dürüst bir insan da benden çocuklarımı istiyorsa tamam. Açtığım boşanma davası, 10 ay sürdü. Ne elektrik, ne su faturam kendisi adına, oturduğum evde de hakkı yok. Kendisinin başka kadınlarla evi vardı. Asıl o beni aldattı. Hem aldatıldım, hem dayak yedim." dedi.

 

 Ferhunde de böyle aldatmıştı

 

 "Yaprak Dökümü" dizisinde Ferhunde, Ali Rıza Bey'in oğlu bankacı Şevket Tekin'le evliyken birlikte olmuştu. Daha sonra eşinden boşanıp Şevket'le evlendi. Ancak Ferhunde'nin lüks merakına yetişemeyen Şevket, zimmetine para geçirdi. Olay ortaya çıkınca tutuklandı. Ferhunde Şevket'i cezaevindeyken aldatınca Şevket boşanma davası açtı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam