Feci patlamada ölenler 5 oldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde çelik kapı imalathanesinde meydana gelen patlama sonrası kaybolan iş yeri çalışanları Mustafa Kurt ve Harun Cirit'in cesetlerine ulaşıldı.  Dün öğlen saatlerinde patlamanın meydana geldiği iş yerinin bitişiğinde bulunan lamin

Feci patlamada ölenler 5 oldu!

İzmir'in Karabağlar ilçesinde çelik kapı imalathanesinde meydana gelen patlama sonrası kaybolan iş yeri çalışanları Mustafa Kurt ve Harun Cirit'in cesetlerine ulaşıldı.

 

Dün öğlen saatlerinde patlamanın meydana geldiği iş yerinin bitişiğinde bulunan laminant parkelerin depolandığı alanda parkeler yanmaya devam ederken, itfaiye ekipleri de söndürme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir ve Karabağlar belediyelerinden gelen iş makineleri, depoda yığılı parkeleri bina dışına çıkarıp kamyonlarla tahliye ederek, söndürme çalışmalarına yardımcı oluyor.

 

İtfaiye ve sivil savunma ekiplerinin dünden beri sürdürdüğü çalışmalar sonunda Harun Cirit ve Mustafa Kurt'un cesedine, iş yerine ait bodrum katında bulunan depoda ulaşıldı. Harun Cirit'in patlamaya bağlı olarak çıkan yangında tamamen yanmış vaziyette bulunduğu öğrenilirken, Mustafa Kurt'un ise patlamaya bağlı olarak yaşanan basınç nedeniyle alnında patlak vücudunun çeşitli yerlerinde ise yanıkların mevcut olduğu belirtildi. Kurt'a ve Cirit'e ait olan cesetler, cenaze aracının gelmesi ile birlikte İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

 

Patlamada iş yeri çalışanları Yener Erbaş, Mustafa Demirala, Harun Cirit ve Mustafa Kurt ile yangına müdahale eden itfaiye eri Ozan Avşar olmak üzere ölü sayısı 5'e çıktı. İş yerine gelerek zarar tespiti yapan sigorta şirketi yetkilileri zararın 8 milyon liralık bir maddi kayıp olduğunu belirlediği öğrenildi. Ekiplerin olay yerinde soğutma ve enkaz kaldırma çalışmaları devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam