Fare zehiri içiren annenin kriz anları

 Annenin, polisteki sorgusunda pişman olduğunu ve kendisine sürekli ‘ben ne yaptım’ diye sorduğu öğrenildi. Genç kadın adliyeye götürülürken sinir krizleri geçirdi ve kendini yerlere attı.Antalya’da, önceki gün çocukları Hakan Selim (3) ve Kaan D.’yi (2)

Fare zehiri içiren annenin kriz anları

 

Annenin, polisteki sorgusunda pişman olduğunu ve kendisine sürekli ‘ben ne yaptım’ diye sorduğu öğrenildi. Genç kadın adliyeye götürülürken sinir krizleri geçirdi ve kendini yerlere attı.

Antalya’da, önceki gün çocukları Hakan Selim (3) ve Kaan D.’yi (2) fare ilacı içirerek öldüren, ardından aynı ilaçtan içtikten sonra bir otomobilin önüne atlayarak intihar etmek isteyen 26 yaşındaki anne Fatma D.’nin polisteki sorgusu tamamlandı.

PİŞMAN OLDU AMA...

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından adliyeye götürülen genç anne, bu sırada sinir krizi geçirdi. Kendisini yere atan Fatma D., uzun süre gözyaşı döktü. Anne D.’nin polisteki sorgusunda, pişman olduğunu söylediği öğrenildi. Olayın şokunu üzerinden atamadığı belirtilen genç annenin, sürekli olarak kendisine ‘ben ne yaptım’ diye sorduğu öğrenildi.

 

BAŞKA YOL BULAMADIM

Polisteki ifadesinde kocasının cezaevinde olması nedeniyle çok zor günler geçirdiğini söyleyen Fatma Dülger, ''Onları kimseye bırakamayacağım için öldürdüm. Akşam saatlerinde onlara oyuncak almak için markete gitmiştim. Burada hem 2 oyuncak hem de fare zehiri alarak eve geldim. Çok düşündüm ama çıkış yolu bulamadım. Mektubu yazdıktan sonra çocukların sularına fare zehirini karıştırıp içirdim. Sonra kendim de aynı sudan içtim. Ancak onlar kendinden geçti, bana bir şey olmayınca kendimi sokağa attım. Bir süre koştuktan sonra yoldan geçen bir arabanın önüne atladım.'' dedi.

EMNİYET ÇIKIŞINDA KRİZ GEÇİRDİ

 

Sorgusunun ardından Asayiş Şube Müdürlüğü çıkışında sinir krizi geçiren ve güçlükle otomobile bindirilen Fatma Dülger, Antalya Adliyesi'ne götürüldü.

NE OLMUŞTU?

Antalya’nın Kepez ilçesi Kanal Mahallesi Antalya Bulvarı üzerinde meydana gelen olayda, 26 yaşındaki Fatma D., kocasının eski eşine olan nafaka borcu nedeniyle cezaevine girmesinin ardından bunalıma girmiş ve 2 çocuğuna fare ilacı içirerek öldürmüştü. Fatma D., aynı ilaçtan içtikten sonra intihar etmek için bir otomobilin önüne atlamış, olaydan yara almadan kurtulmuştu.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam