Facia gibi kaza: 3 ölü var!

Kahramanmaraş'ta bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti.   Kaza, saat 15. 00 sıralarında Kahramaraş-Kayseri karayolunun 50'nci kilometresi Şahinkayası Beldesi yol kavşağında meydana geldi.

Facia gibi kaza: 3 ölü var!

Kahramanmaraş'ta bir kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. 

 

Kaza, saat 15. 00 sıralarında Kahramaraş-Kayseri karayolunun 50'nci kilometresi Şahinkayası Beldesi yol kavşağında meydana geldi. Göksun ilçesi istikametinden Kahramanmaraş yönüne giden 34 yaşındaki Kadri Erhan'ın kullandığı 80 KZ 635 plakalı otomobil, dikkatsizlik sonucu karşı yönden gelen 54 yaşındaki Ahmet Demir'in kullandığı 46 LP 504 plakalı kamyonetle kafa kafaya çarpıştı. Kazada hurdaya dönen otomobildeki sürücü Kadri Erhan ile eşi 26 yaşındaki Ümmügülsün ve kızları 6 yaşındaki Nida olay yerinde hayatını kaybetti, kamyonet sürücüsü ise yaralandı. Bir ailenin yok olduğu kazanın ardından yol trafiğe kapandı. Kazada hayatını kaybeden 3 kişi, Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Kahramanmaraş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler