Facia gibi kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Gaziantep istikametine giden Ramazan Özdemir idaresindeki 27 BG 309 plakalı kamyon, Birecik-Şanlıurfa karayolunun 15. kilometresindeki Arat Dağı mevkisinde karşıdan gelen Hasan Baysal'ın (50)kullandığı özel bir rehabilit

Facia gibi kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Alınan bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Gaziantep istikametine giden Ramazan Özdemir idaresindeki 27 BG 309 plakalı kamyon, Birecik-Şanlıurfa karayolunun 15. kilometresindeki Arat Dağı mevkisinde karşıdan gelen Hasan Baysal'ın (50)kullandığı özel bir rehabilitasyon merkezine ait 63 LN 547 plakalı minibüsle çarpıştı.

Kazada minibüs sürücüsü Baysal ile yanında bulunan Hatice Karayel (19) öldü. Kamyon sürücüsü Ramazan Özdemir ile minibüste bulunan Abdülkadir Demir, Eda Demir ve Müslüm Çelik yaralandı.

Ambulanslarla Birecik Devlet Hastanesine kaldırılan ve tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Kaza nedeniyle bir süre ulaşıma kapanan Birecik-Şanlıurfa karayolu, ekiplerin çalışmasıyla yeniden araç trafiğine açıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam