Facebook’ta örnek grup

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi öğrencileri Özlem Ergin ve Aytaç Gazioğlu tarafından kurulan grubun amacı lösemiyle mücadele edenlere ulaşmak ve onlara destek vermek. Grupta; üyelerden kan bağışında bulunmak isteyenlerin

Facebook’ta örnek grup

Karadeniz Teknik Üniversitesi İktisadi ve idari Bilimler Fakültesi öğrencileri Özlem Ergin ve Aytaç Gazioğlu tarafından kurulan grubun amacı lösemiyle mücadele edenlere ulaşmak ve onlara destek vermek.
Grupta; üyelerden kan bağışında bulunmak isteyenlerin kan grubunu ve telefon numaralarını yazacağı bir bölüm de var.

Grubun sayfasındaki şu cümleler oldukça dikkat çekici “Şuan böyle bir hastalık bizlere çok uzak görünebilir ancak; rüzgarın ne zaman nerden eseceği belli olmaz. Bu hastalıkla mücadele edenler bizim çocuğumuz, kardeşimiz, ablamız, annemiz, babamız olabilir. O nedenle lütfen kanlarımızı esirgemeyelim.”

Gruba üye olmak isteyenler facebook'ta “Trabzon'daki Lösemili Kardeşlerimize Destek” grubuna kendilerini ekleyebilirler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler