Fabrikada patlama!

Aydın'ın Söke İlçesi'nde bir konfeksiyon fabrikasında patlama meydana geldi. Patlama saat 17. 00 sılarında ilçe çıkışındaki kot fabrikasının çamaşırhanesinde meydana geldi. Fabrikaya itfaiye ve sağlık eipleri sevk edilirdi.   ÇAMAŞIRHANEDE PATLAMA, YAPI M

Fabrikada patlama!

Aydın'ın Söke İlçesi'nde bir konfeksiyon fabrikasında patlama meydana geldi.

 

Patlama saat 17. 00 sılarında ilçe çıkışındaki kot fabrikasının çamaşırhanesinde meydana geldi. Fabrikaya itfaiye ve sağlık eipleri sevk edilirdi.

  

ÇAMAŞIRHANEDE PATLAMA, YAPI MARKET YANIYOR

 

Aydın'ın Söke İlçesi'ndeki TEKZEN Yapı Market arkasındaki bir çamaşırhanede, bugün saat 17.30 sıralarında patlamayla birlikte yangın çıktı. İlk belirlemelere göre dört kişi yaralanırken, alevler, yapı markete de sıçradı. Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, "Tiner, boya ve çeşitli yanıcı kimyasal maddelerin tutuşması sonucu yangın kısa sürede büyüdü. Yangına Söke ve diğer çevre illerden gelen itfaiye ekipleri müdahale ediyor. Yangını çıkış nedeni konusunda şu an için bir bilgi yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam