Fabrikada korkunç yangın

Saat 11.30 sıralarında başlayan yangın tüm fabrikayı sardı. Kocaeli büyükşehir ve çevre itfaiyeler yangına müdehale etmesine rağmen, içerdeki maddelerin yanıcı ve parlayıcı olması nedeniyle alevler müdehaleye rağmen söndürülemiyor. İtfaiye ekipleri yangın

Fabrikada korkunç yangın

Saat 11.30 sıralarında başlayan yangın tüm fabrikayı sardı. Kocaeli büyükşehir ve çevre itfaiyeler yangına müdehale etmesine rağmen, içerdeki maddelerin yanıcı ve parlayıcı olması nedeniyle alevler müdehaleye rağmen söndürülemiyor. İtfaiye ekipleri yangının diğer fabrikalara sıçramaması için önlem aldı.


İnönü Mahallesi'ndeki Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikanın üretim kısmında henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Çalışanlar kısa sürede tahliye edildi. İlk belirlemelere göre yangında ölen ya da yaralanan olmadığı bildirildi.

Yangına, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile Körfez, Çayırova, Dilovası, Darıca ilçelerine ait çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ediyor.

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi'ne yangın nedeniyle giriş çıkışlar kapatılırken, polis ekipleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yangının kısmen kontrol altına alındığı bildirildi.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam