Eylem yapan imam, beton harca girdi

Tokat'ta cami bahçesine konulmak istenen trafoya karşı eylem yapan imam, beton harca girdi. İmama cami cemaati de beton harca girerek destek verdi.Niksar ilçesinde Çilhane Cami yanına ÇEDAŞ tarafından beton dökülerek trafo konulmak istendi. Buna karşı çık

Eylem yapan imam, beton harca girdi

Tokat'ta cami bahçesine konulmak istenen trafoya karşı eylem yapan imam, beton harca girdi. İmama cami cemaati de beton harca girerek destek verdi.

Niksar ilçesinde Çilhane Cami yanına ÇEDAŞ tarafından beton dökülerek trafo konulmak istendi. Buna karşı çıkan Çilhane Cami İmamı ve Diyanet-Sen İlçe Temsilcisi Ali Koç, harcın içerisine girdi.

Vatandaşlardan bazılarının da harcın içerisine girerek imama destek verdi. Dizlerine kadar harca gömülen imam ve vatandaşları ikna edilemeyince devreye ilçe protokolü girdi. Niksar Kaymakamı Yusuf Gökhan Yolcu, Niksar Belediye Başkan Yardımcısı Fazlı Bayram, İlçe Emniyet Müdürü Murat Mutlu'nun ikna çabaları ve trafo binasının yapılmayacağı sözü verilmesi ile eylem son buldu. İmam Koç, cami yanında görüntü kirliliği ve muhtemel bir kazda cemaatin zarar göreceği endişesi ile trafo binasına karşı olduklarını söyledi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler