Evine haciz geldi, 7.kattan atladı!

Uşak'ta, bir arkadaşının banka borcuna kefil olan ve borç nedeniyle evine haciz memurları gelen Ali Yayla, haciz memurlarından kaçmak için yedinci kattaki evin penceresinden atlayarak intihar etti.Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Kemal Öz Mahallesinde b

Evine haciz geldi, 7.kattan atladı!

Uşak'ta, bir arkadaşının banka borcuna kefil olan ve borç nedeniyle evine haciz memurları gelen Ali Yayla, haciz memurlarından kaçmak için yedinci kattaki evin penceresinden atlayarak intihar etti.

Olay, sabah saat 07.00 sıralarında Kemal Öz Mahallesinde bir binada meydana geldi. Üç çocuk babası Ali Yayla'nın evine haciz memurları geldi. Bu sırada daha önce boşandığı eşi Sibel Uzar ve çocuklarıyla birlikte kahvaltı eden Ali Yayla (41), kapıda haciz memurlarını görünce bunalıma girdi.

Ali Yayla, kefil olduğu arkadaşının banka borcunu ödememesi nedeniyle eve gelen haciz memurlarıyla bir süre tartıştı. Haciz memurlarıyla birlikte eve gelen polis memurları Yayla'yı sakinleştirmeye çalıştı ancak Ali Yayla kendini bir odaya kilitledi. Bunun üzerine eski eşi Sibel Uzar, Ali Yayla'yı ikna etmeye çalıştı ancak başarılı olamadı.

Ali Yayla, yaşananlar üzerine bunalıma girerek 7. kattaki evin penceresinden aşağı atladı. Ali Yayla olay yerinde hayatını kaybederken haciz memurları evden ayrıldı. Yaşananlardan sonra haciz memurlarıyla birlikte eve gelen polis ekipleri durumu rapor etti. Savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından Ali Yayla'nın cesedi önce Uşak Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ardından İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Eski eşi Ali Yayla'nın intihar etmesinin ardından Sibel Uzar kameralara konuşmaktan kaçarken şu bilgileri verdi:

"Eşim bir süre önce bankadan kredi çeken bir arkadaşına kefil oldu. Borç ödenmeyince haciz işlemleri başlatıldı. Bir hafta önce eve gelen haciz memurları evdeki eşyaların listesini çıkarttı. Bugün sabah erken saatlerde haciz memurları eşyaları kaldırmak için eve geldi. Olay anında banka avukatı ile haciz memurlarının odaya girmek istemesi Ali'nin bunalıma girmesine neden oldu. Eşim ikna olacaktı. Ancak, içeri girmek istediler ve eşim aşağı atladı. Çocuklarımın gözü önünde meydana gelen bu olayın hesabını kim verecek. 15 yaşındaki kızım C.Y. geçen hafta haciz işlemleri nedeniyle intihara kalkıştı. Bir kefalet yüzünden perişan olduk."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler