'Evi terk et' tecavüzü!

 Trakya’da eski eşine tecavüzle suçlanan B.K., literatüre geçecek bir savunma yaptı: "Boşandık, hamileymiş. Evime yerleşti, gitmedi. Ben de gider diye zorla ilişkiye girdim." Habertürk'ün haberine göre, Trakya’da, 2009 yılında evlenip 1 çocuk sahibi olan

'Evi terk et' tecavüzü!

 

Trakya’da eski eşine tecavüzle suçlanan B.K., literatüre geçecek bir savunma yaptı: "Boşandık, hamileymiş. Evime yerleşti, gitmedi. Ben de gider diye zorla ilişkiye girdim."

 

Habertürk'ün haberine göre, Trakya’da, 2009 yılında evlenip 1 çocuk sahibi olan 24 yaşındaki L.K. ile 21 yaşındaki B.K., birlikteliklerini daha fazla yürütemeyeceklerini anlayınca 4 ay önce boşandı. 

 

Boşandıktan hemen sonra ikinci çocuğuna hamile kaldığını anlayan genç kadın, çocuğunun babası olan eski kocasının evine giderek yerleşti. 

 

Eski kocasının ısrarına rağmen evi terk etmeyen L.K., geçen hafta perişan bir halde karakola başvurup eski kocasının kendisine tecavüz ettiğini öne sürdü. 

 

Hamile kadın, tecavüze uğradığına dair rapor da aldı. 

 

Gözaltına alınarak bilgisine başvurulan L.K.’nın, “Eski eşimin evimde kalmasını istemedim. Ben başka biriyle evleneceğim. Ne dedimse evden gitmedi. Ben de gider düşüncesiyle onunla zorla ilişkiye girdim” dediği ileri sürüldü. 

 

Savcılığa çıkarılan L.K., ifadesinin alınmasından sonra mahkemece tutuklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam