Etrafa saçılan mühimmatlar...

 Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki patlamadan sonra kışla çevresindeki Ataköy Mahallesi'nde çok sayıda ev de zarar gördü. Mahalle sakinleri büyük bir tehlike atlattıklarını belirterek gece kalacak yerlerinin olmadığını, bu konuda yetkililerden ya

Etrafa saçılan mühimmatlar...

 

Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlası'ndaki patlamadan sonra kışla çevresindeki Ataköy Mahallesi'nde çok sayıda ev de zarar gördü.

 

Mahalle sakinleri büyük bir tehlike atlattıklarını belirterek gece kalacak yerlerinin olmadığını, bu konuda yetkililerden yardım beklediklerini ifade etti.

 

Patlamada evi büyük zarar gören İslam Gezici, AA muhabirine yaptığı açıklamada, gece evlerinde otururken bir patlama sesi duyduklarını söyledi. 

 

Korkuya kapıldıklarını dile getiren Gezici, evlerini terk ettiklerini bildirdi. 

 

Kırılan camlar nedeniyle yüzünde ve ayaklarında kesikler oluştuğunu ifade eden Gezici, "Evimizde büyük zarar oluştu. Gece akrabalarımızda kalacağız. Yetkililerden yardım bekliyoruz" diye konuştu. 

 

Bazı mahalle sakinleri ise kalacakları yer olmadığı için evlerini terk edemediklerini kaydetti.

 

Patlamanın ardından askerler tarafından Ataköy Mahallesi'nde geniş çaplı arama yapıldı. Köye girişlere izin verilmeyen aramalarda patlamanın ardından çevreye saçılan çok sayıda mühimmat bulundu. 

 

AA ekibinin görüntülediği mühimmatlar şeritlerle çevrelenen alanda tutuldu. Askerler özellikle köyde mühimmatların bulunduğu bölgeye olası bir tehlikeye karşı girişlere izin vermiyor.

 

Öte yandan jandarma ekipleri, kışla çevresinden geçen araçları da durdurarak uyarılarda bulundu.

 

Bir polis aracından da yapılan anonsla çevreye saçılan mühimmatlar nedeniyle tehlikenin devam ettiği, araçların ana yoldan ayrılmamaları gerektiğini ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler