Esrarengiz trafik kazası

Bolu Dağı'nda uçurumdan düşen otomobilde sır olan Volkan Savaş ile arkadaşı İsa'nın son olarak Harun A. ile konuştuğu ortaya çıktı. Ancak ona da ulaşılamaması işleri daha da karıştırdı BOLU Dağı Bakacak mevkiinde altı gün önce yaklaşık 150 metrelik uçurum

Esrarengiz trafik kazası
Bolu Dağı'nda uçurumdan düşen otomobilde sır olan Volkan Savaş ile arkadaşı İsa'nın son olarak Harun A. ile konuştuğu ortaya çıktı. Ancak ona da ulaşılamaması işleri daha da karıştırdı

BOLU Dağı Bakacak mevkiinde altı gün önce yaklaşık 150 metrelik uçurumda düşen 06 LT 099 plakalı Mercedes marka otomobil yanmış bir halde bulundu. Kaza yerine gelen Düzce Jandarma ve emniyet yetkilileri çevrede yaptıkları aramada otomobildeki kişilere ulaşamadı. Plaka üzerinde yapılan araştırmada otomobilin Ankara'daki Leton Seyahat Turizm Limitet Şirketi tarafından bir günlüğüne kiralandığı belirlendi.

YAKINLARININ İFADELERİ ALINDI

Jandarma ve polisin yanan otomobilden yola çıkarak başlattıkları araştırmada otomobil içerisinde Gebze merkezli Has Çayırova Nakliyat Şirketi'nin Ankara Şubesi Genel Müdürü Volkan Savaş ve İsa isimli bir arkadaşının bulunduğunu tespit etti. Ancak tüm yakınlarının ifadesi alınan Savaş ve arkadaşından iz bulunamadı. Tek ipucu Volkan Savaş'ın cep telefonundan çıktı. Savaş'ın son olarak Harun A. isimli bir kişiyle konuştuğu tespit edildi. Ancak Harun A.'ya da ulaşılamaması kazı daha da esrarengiz hale getirdi. Savaş ve arkadaşı İsa'nın kaçtığı mı yoksa kaçırıldığı mı araştırılıyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam