Esnaf sonunda belediyeyi bastı

Adana’da aşırı yağmur nedeniyle zemin katına yaklaşık bir metre su dolan Kocavezir Esnaf Sarayı’ndaki işyeri sahipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni bastı. Yaklaşık 100 işyeri sahibi, belediye binasına girişlerine izin verilmeyince zorla girdi.Esnaf ile

Esnaf sonunda belediyeyi bastı

Adana’da aşırı yağmur nedeniyle zemin katına yaklaşık bir metre su dolan Kocavezir Esnaf Sarayı’ndaki işyeri sahipleri, Adana Büyükşehir Belediyesi’ni bastı. Yaklaşık 100 işyeri sahibi, belediye binasına girişlerine izin verilmeyince zorla girdi.

Esnaf ile özel güvenlik görevlileri arasında tekmeli yumruklu kavga yaşandı. Belediye binasının camları kırıldı, bariyerler parçalandı. Taraflar çiçek saksılarını birbirlerine fırlattı. Polis ekipleri, kavgayı güçlükle bastırdı.

Merkez Seyhan İlçesi Kocavezir Mahallesi’ndeki Kocavezir Esnaf Sarayı’nın zemin katı, 3 gün aralıksız süren yağmur nedeniyle, daha önceki yağışlarda da olduğu gibi su baskınına uğradı. 

Yol seviyesinin 3- 4 metre altında kaldığı için yeraltı suyunun tahliyesi sorun yaratan, çok sayıda motopomp çalıştırılan iş merkezinde yağmur nedeniyle su seviyesi bir metreyi buldu. Mobilya satan işyerlerinin yer aldığı zemin katı su basınca, büyük maddi hasar oluştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, dünkü Adana gezisinde esnaf temsilcilerinin uyarısı üzerine Kocavezir Esnaf Sarayı’na gidip, esnafın mağduriyetine tanıklık etti, işyeri sahiplerinin yakınmalarını dinledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam