Eski Sevgiliye Tecavüz Davası

 Samsun'da eski sevgilisine tecavüz edip silah çekerek tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan şahıs, yargılandığı davada suçlamaları kabul etmedi. İddiaya göre, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde bir çocuk annesi B.Ö. (26), olaydan 2.5 yıl önce ilişki yaşayı

Eski Sevgiliye Tecavüz Davası

 

Samsun'da eski sevgilisine tecavüz edip silah çekerek tehdit ettiği iddiasıyla tutuklanan şahıs, yargılandığı davada suçlamaları kabul etmedi.
 
İddiaya göre, İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi'nde bir çocuk annesi B.Ö. (26), olaydan 2.5 yıl önce ilişki yaşayıp ayrıldığı C.K.'nin (38) evine gelerek kendisini darp edip, zorla tecavüz ettiğini ileri sürerek polise şikayetçi olmuştu. Olaydan sonra tutuklanan ve Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde hakkında dava açılan C.K., suçlamaları kabul etmeyerek kendini savurdu. C.K., verdiği ifadede, "Üzerime atılı olan B.Ö.'ye cinsel saldırıda bulunduğum yönündeki iddiaları kabul etmiyorum.
 
Bu iddia B.Ö.'nün beni cezaevinde tutmak için gerçekleştirdiği bir iftiradır. Ben B.Ö.'yü 3 yıl önce tanıdım. B.Ö. ile bir süre birlikteliğimiz oldu. Bir çocuk dünyaya getirdi. Çocuğun benden olduğunu iddia etti. Ben kesin olarak çocuğun kimden olduğunu söylemesi için B.Ö. ile bu süreçte tartışmalara başladım. Hatta bu konuda aramızda çıkan tartışmada B.Ö.'yü dövdüm. Bundan dolayı da bana kin tutmaya başladı. Bu olayda bunun devamıdır. Olay akşamı B.Ö. ile kız arkadaşı E.S.'nin (26) birlikte kaldığı eve gittim. Eve gittiğimde alkollüydüm. Giderken bira götürmüştüm ve üzerimde de ruhsatsız silahım vardı. Çocuğun kimden olduğuna dair B.Ö. ile tartışmaya başladık. Sehpanın üzerine koyduğum tabancayı alıp hazneye mermi verdim.
 
Silahı B.Ö.'nün bacaklarının arasına doğru sokarak 'Beni mi vuracaksın? Vuracaksan vur, bu işten kurtulalım. Bitsin bu sorun' dedim. Alkolün etkisiyle sinirlendiğim için birkaç kez B.Ö. ve arkadaşı E.S.'ye elimle vurdum.Astım krizine girdiğini düşündüğüm E.S., mutfağa yöneldi. Bu sırada elimdeki silah kazara patladı. Siren sesleri duydum. Balkona yöneldiğimde polisler gelmişti. Ben balkona çıkınca B.Ö. evden dışarı kaçmış. Kesinlikle cinsel saldırıda bulunmadım. Olay bu şekilde gelişti" dedi.
 
Duruşmada dinlenen E.S. ise olayda adı geçen B.Ö.'nün arkadaşı olduğunu belirterek, "C.K. B.Ö.'nün sevgilisiydi.Aralarında bir dönem ayrılık oldu ancak, olay öncesi hep birlikteydiler. Hatta C.K., B.Ö: ile birlikte bizde kalıyordu.Olay akşamı C.K. ile B.Ö. arasında çocuk yüzünden tartışma oldu. C.K. sinirlenerek B.Ö.'nün yüzüne 3-4 kez eliyle vurdu. O sinirle bana da eliyle vurdu. Bu sırada astım krizinden dolayı öksürmeye başladım ve mutfağa su içmeye gittim. Balkona çıktım. Balkondan diğer odanın balkonuna geçip evden çıkıp komşulara sığındım. Bu sırada silah sesi duydum. Polisi arayıp haber verdim. Bu nedenle sonra yaşananları bilmiyorum. C.K. sinirlenince benim cep telefonum ile silahını tarlaya atmış. Cep telefonum kırıldı. Şikayetçi değilim. Şikayetimi geri alıyorum" diye konuştu.
Hakimin E.S.'nin poliste verdiği ifade ile mahkemede verdiği ifade arasında çelişki olması üzerine sorduğu soru karşısında genç kadın, " B.Ö., 'cinsel saldırıda bulunduk dersek C.K.'yi başımızdan kolay atarız. Eğer C.K. içeriden çıkarsa kaldığı yarım işi tamamlar ve senide beni de öldürür' demişti. Bu yüzden poliste C.K.'yi suçlayıcı ifadeler vermiştim. Şimdiki ifadem doğrudur" şeklinde konuştu.
 
Sanık müdafisi Avukat Ata Giritli müvekkilinin ifadesini tekrarladığını ileri sürerek, "Müvekkilime yönelik cinsel saldırı suçu tamamen iftiradır. Biz ifadesi mahkeme tarafından alınamayan B.Ö.'nün bulunacağını zannetmiyoruz. Kendisi fuhuş yapan bir kişidir. Değişik masaj salonlarında çalışmaktadır. Mağdurdaki yaralama 2 santimlik bir sıyrıktır. Diğer aleyhteki raporları kabul etmiyoruz. Müvekkilimin tahliyesini talep ediyoruz" dedi.
 
Mahkeme heyeti dosya kapsamı ve kanıtların tamamen toplanmamasını göz önünde bulundurarak C.K.'nin tahliye talebini kabul etmezken, B.Ö.'nün dinlenmesi için duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam