Eski kocası otomobilini çizince

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde evinin önüne parkettiği otomobilinin çizilmesinden sorumlu tuttuğu eski eşiyle tartışan Ömrüye Efe, tartışma sonucu 3 yıl önce boşandığı Yasin Zengin'i sırtından bıçakla yaraladı.BOŞANDIKTAN SONRA GERGİNLİK SÜRDÜ 9 yıl önce

Eski kocası otomobilini çizince

Kocaeli'nin Kandıra İlçesi'nde evinin önüne parkettiği otomobilinin çizilmesinden sorumlu tuttuğu eski eşiyle tartışan Ömrüye Efe, tartışma sonucu 3 yıl önce boşandığı Yasin Zengin'i sırtından bıçakla yaraladı.

BOŞANDIKTAN SONRA GERGİNLİK SÜRDÜ
9 yıl önce evlenen ve 3 yıl önce de geçimsizlik nedeniyle boşandıkları öğrenilen Ömrüye Efe ile Yasin Zengin arasında boşanmanın ardından da gerginlik sürdü. Ömrüye Efe, evinin önünde parkedilmiş otomobilinin çizildiğini görünce eski eşi Yasin Zengin'den şüphelenerek Kandıra İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Ömrüye Efe ve Yasin Zengin Emniyet Müdürlüğü'ne çağırıldı.

ÖNCE PASTANEDE KONUŞTULAR
Burada verdiği ifadesinde aracı çizmediğini söyleyen Yasin Zengin daha sonra serbest bırakıldı. Ömrüye Efe, iddiaya göre eski eşini bu kez konuşmak için bir pastaneye çağırdı. Burada bir süre konuştuktan sonra dışarı çıkarlarken, iddiaya göre Ömrüye Efe çantasından çıkardığı bıçağı eski eşinin sırtına sapladı.

Olayın ardından yarasının hafif olduğu belirlenen Yasin Zengin Kandıra Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, Ömrüye Ege de gözaltına alındı. Daha önce de aralarında sık sık tartışmalar yaşandığı öğrenilen çiftin 2 çocukları olduğu da belirlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam