Eski karısına böbreğini verince...

Edinilen bilgiye göre 2 evliliğinden 3'er çocuğu olan Mustafa Kılıçaslan (73), bundan 23 yıl önce ayrıldığı Ayten Kırca'ya çocuklarının ricası üzerine böbreğini verdi.İstanbul'da ameliyat olan şahsın ikinci eşi Emine Kılıçaslan ise bu durumdan rahatsız ol

Eski karısına böbreğini verince...

Edinilen bilgiye göre 2 evliliğinden 3'er çocuğu olan Mustafa Kılıçaslan (73), bundan 23 yıl önce ayrıldığı Ayten Kırca'ya çocuklarının ricası üzerine böbreğini verdi.

İstanbul'da ameliyat olan şahsın ikinci eşi Emine Kılıçaslan ise bu durumdan rahatsız olup kocasını evden kovdu. Kadının, babasıyla görüşmek isteyen 16 yaşındaki kızı Elif Can Kılıçaslan'ı da evden kovduğu öne sürüldü.

Bunun üzerine kızını alıp Gaziantep'e gitmeye karar veren Mustafa Kılıçaslan, "Beni istemeyeni ben hiç istemem. Bundan sonra hayatımı yaşayacağım. Boşanmak istiyorum. Buradan Antep'e annemin yanına gideceğiz.

Bir hafta orada kaldıktan sonra çocuklarım tarafından bana tahsis edilen dairede yaşamaya başlayacağım" dedi. Emine Kılıçaslan ise, kocasını eski karısına böbreğini verdiği için evden kovduğunu belirterek, "Bana güvenmedi, böbreğini verdi. Bu yüzden evden kovdum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam