Eski bakana taciz suçlaması

ANAP döneminin eski bakanlarından Rüştü Kazım Yücelen'in, Mersin'in Bozyazı İlçesi'nde gittiği otelde iğne yaptırdığı kadın doktor N.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.Posta gazetesinin haberi göre; Pazartesi günü ilçedeki üç yıldızlı Anamurium

Eski bakana taciz suçlaması

ANAP döneminin eski bakanlarından Rüştü Kazım Yücelen'in, Mersin'in Bozyazı İlçesi'nde gittiği otelde iğne yaptırdığı kadın doktor N.G.'ye cinsel tacizde bulunduğu ileri sürüldü.

Posta gazetesinin haberi göre; Pazartesi günü ilçedeki üç yıldızlı Anamurium Otel'de meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti:

Anamur'da oturan eski bakan Rüştü Kazım Yücelen, akşam satlerinde Anamurium Otel'e geldi. Bozyazı Devlet Hastanesi'nde görevli Dr. N.G. de kızkardeşi R. ile birlikte otel sahibini ziyaret ediyordu. Bir fabrikada yöneticilik yapan eşi İ.G. ile aynı partide politika yaptığı için kadın doktor N.G.'yi de tanıyan eski bakan Yücelen, rahatsızlığı nedeniyle sürekli kullandığı ve yanında bulunan iğneyi yaptırmak istedi. Bunu kabul N.G., iğneyi yapmak için Yücelen'le birlikte odaya girdi.

ÇIĞLIKLAR ATIP TEPKİ GÖSTERDİ

İddiaya göre iğneyi yaptıran Rüştü Kazım Yücelen, Dr. N.G.'ye kendisinden çok hoşlandığını söyleyip öpmeye kalkıştı. Bu hareket karşında şoke olan Dr. N.G. koşarak odadan çıktı. Ablasına ne olduğunu soran R., tacizi öğrenince çığlıklar atıp eski bakan Yücelen'e tepki gösterdi.

OLAYIN ŞOKUNU ATLATAMADI

Hemen otelden ayrılan iki kızkardeş, olup bitenleri yakınlarına anlattı. Karşılaştığı olayın şokunu uzun süre üzerinden atamayan Dr. N.G., salı günü sabah mesai başlar başlamaz Bozyacı Cumhuriyet Savcılığı'na giderek eski bakan Yücelen hakkında şuç duyurusunda bulundu. Dr. N.G., savcılıkta tüm olup bitenleri anlattı.

SAVCILIK KAMERA KAYITLARINA EL KOYDU

Şikayet üzerine harekete geçen savcılığın otelde yaptığı incelemede, tacizin olduğu iddia edilen odada enjektör ve yapılan iğnenin kutusu bulundu ve bunlar kayıt altına alındı. Eski bakan Yücelen, koruması ve Dr. N.G.'nin odaya girerken görüntülendiği kamera kayıtlarına da savcılık el koydu.

'CEZASIZ KALMAMASI İÇİN GEREKENİ YAPACAĞIZ'

Dr. N.G.'nin eşi İ.G., eski Bakan Yücelen'i ailece tanıdıklarını ve bu hareketinin cezasız kalmaması için ne gerekirse yapacaklarını söyledi. İ.G., “Yıllarca babamla birlikte de politika yaptılar. Ailece tanışır görüşürdük. Böyle bir olayı kabul edemeyiz, sonuna kadar takip edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler