Eşini namazda bıçakladı

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, yaklaşık 3 ay önce Rasathane Mahallesi'nde eve geç geldiği gerekçesiyle eşi Fatma Sevim B'yi (60) namaz kıldığı sırada bıçakla yaraladığı iddia edilen Ali B'nin (69) tutuksuz olarak yargılanmasına başlandı.Duruş

Eşini namazda bıçakladı

Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki davada, yaklaşık 3 ay önce Rasathane Mahallesi'nde eve geç geldiği gerekçesiyle eşi Fatma Sevim B'yi (60) namaz kıldığı sırada bıçakla yaraladığı iddia edilen Ali B'nin (69) tutuksuz olarak yargılanmasına başlandı.

Duruşmada, hakkında 5 yıla kadar hapis cezası istenen sanık ve avukatı ile davacı eş hazır bulundu.

Avukatı olmadığı için ifade veremeyeceğini belirten sanık Ali B, bir sonraki duruşmada avukatla birlikte ifade vereceğini söyledi.

Eşinden şikayetçi olan Fatma Sevim B. ise, ''Olay günü kızımla birlikte bir akrabamıza yasa gidip eve döndük. Eşim evde yatıyordu. Namaz kıldığım sırada, gelip göğsüme doğru bir şey vurdu. Baktığımda yaralanmıştım. Bağırma sesime kızım geldi. Kızımın müdahalesi sırasında, eşimin elinde ekmek bıçağını gördüm'' dedi.

Tanık olarak dinlenen çiftin kızları Gönül, olayın annesinin anlattığı gibi meydana geldiğini belirtti.

İfadelerin ardından mahkeme heyeti, duruşmayı eksikliklerin giderilmesi için erteledi

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam