Eşini kaynar suyla haşladı!

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde 35 yaşındaki Ercan Yıldız tartıştığı eşi 31 yaşındaki Saliha Yıldız’ı çaydanlıktaki kaynar suyuyla haşlayarak hastanelik etti. Gaziantep’e getirilen 2 çocuk annesi Saliha Yıldız, Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı. Atatür

Eşini kaynar suyla haşladı!

Kahramanmaraş’ın Göksun İlçesi’nde 35 yaşındaki Ercan Yıldız tartıştığı eşi 31 yaşındaki Saliha Yıldız’ı çaydanlıktaki kaynar suyuyla haşlayarak hastanelik etti. Gaziantep’e getirilen 2 çocuk annesi Saliha Yıldız, Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı.

 

Atatürk Barajı’nda güvenlik görevlisi olan Ercan Yıldız, evlerinde, sabah kahvaltı yaparken 2 çocuğunun annesi Saliha Yıldız ile henüz beirlenemeyen bir nedenle tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ercan Yıldız sofrada bulunan çaydanlığı alarak içerisindeki kaynar suyu eşi Saliha’nın üzerine döktü. Yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar oluşan Saliha Yıldız can havliyle evden kaçarak komşusuna sığındı. Komşusu da Saliha’nın üzerine soğuk su dökerek acısını azaltmaya çalışırken bir yandan da ambulans çağırdı.

 

Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri Saliha Yıldız’ı önce Göksun Devlet Hastanesi’ne götürdü. İlk müdahalesi yapılan Yıldız daha sonra ambulansla Gaziantep Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi’ne getirilerek Yanık Ünitesi’nde tedaviye alındı.

 

Ercan Yıldız’ın, eşi Saliha’ya sürekli şiddet uyguladığı ileri sürüldü. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam