Eşini boğazlayarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi H.T. (31), yaklaşık 10 gün önce, kendisini sürekli dövdüğü gerekçesiyle eşi A.T'yi (32) terk ederek babası Z.Ü'nün Cırgalan Mahallesi'ndeki evine yerleşti.A.T, bugün annesini de yanına alarak H.T. ile konuşmak için ka

Eşini boğazlayarak öldürdü

Edinilen bilgiye göre, 3 çocuk annesi H.T. (31), yaklaşık 10 gün önce, kendisini sürekli dövdüğü gerekçesiyle eşi A.T'yi (32) terk ederek babası Z.Ü'nün Cırgalan Mahallesi'ndeki evine yerleşti.

A.T, bugün annesini de yanına alarak H.T. ile konuşmak için kayınpederi Z.Ü'nün evine geldi. H.T. ile konuşmak için mutfağa geçen A.T, eşi ile tartışmaya başladı. Mutfakta eline geçirdiği ekmek bıçağıyla eşinin boğazını kesen A.T, kayınpederini de bıçaklayarak ağır yaraladı.

Olaydan sonra kaçan A.T, bir süre sonra polis ekipleri tarafından yakalandı. Yaralanan Z.Ü. ambulansla kaldırıldığı Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

A.T'nin, yaklaşık 5 ay önce de eşi H.T'yi bıçaklayarak yaraladığı ve bu nedenle bir süre hapis yattığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam