Eşini arkadaşıyla yatakta bastı ve

Bursa'da karısıyla 15 gündür evinde misafir ettiği arkadaşını aynı yatakta yakalayan koca, karısını ve âşığını bıçaklayarak öldürdü, ardından da banyo yapıp gürültüye uyanan 2 küçük kızını banyoya kilitleyip, babasının evine gitti. Saatlerce kilitli kalan

Eşini arkadaşıyla yatakta bastı ve


Bursa'da karısıyla 15 gündür evinde misafir ettiği arkadaşını aynı yatakta yakalayan koca, karısını ve âşığını bıçaklayarak öldürdü, ardından da banyo yapıp gürültüye uyanan 2 küçük kızını banyoya kilitleyip, babasının evine gitti. Saatlerce kilitli kalan çocuklar, sabah polis tarafından çıkartılırken, öfkeli koca da teslim oldu. Çalıştığı temizlik firmasından iki ay önce ayrılan dört çocuk babası Murat O. (39), bir yıl önce aynı mahallede dönercilik yapan Recep Fidan'la (35) tanıştı. Eşinden 3 yıl önce ayrılan Recep Fidan, birlikte yaşadığı babasıyla Başaran mahallesindeki evde kavga edince, çiftin evinde kalmaya başladı. Bu arada Recep Fidan ile Murat O.'nun eşi 29 yaşındaki Nazlı O. arasında bu süre içinde gizli bir aşk oluştu.
 
 YATAKTA ÇIPLAK GÖRDÜ, ÇILDIRDI 
Önceki gece eşiyle tartışıp ilköğretim öğrencisi kızlarının odasında kalan Murat O. sabah uyandığında eşiyle Recep Fidan'ı çırılçıplak halde buldu. Manzara karşısında gözü dönen koca, mutfaktan aldığı bıçakla, cinsel organları da dahil eşini 6, âşığını 15 yerinden bıçaklayarak öldürdü. Uyanan kızlarını banyoya kilitleyip, kayınpederinin evine giden ve sonra da polise teslim olan Murat O.'nun, "Bir süredir ilişkileri olduğunu biliyordum. Sonunda dayanamadım" dediği öğrenildi. Çiftin diğer 2 çocuğunun ise, Balıkesir'de babaannelerinin evinde kaldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler