Eşine erkek iğne yapınca...!

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniği'nde görevli erkek hemşire Cafer C. (25), servise gelen bir kadın hastaya doktor talimatı ile iğne yaptı. Eşinin kayıt işlemlerini yaptıran genç kadının kocası eşine iğne yapan kişinin erkek olduğun

Eşine erkek iğne yapınca...!

Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi Acil Servis Polikliniği'nde görevli erkek hemşire Cafer C. (25), servise gelen bir kadın hastaya doktor talimatı ile iğne yaptı.

 

Eşinin kayıt işlemlerini yaptıran genç kadının kocası eşine iğne yapan kişinin erkek olduğunu duyunca çılgına döndü.

 

"Benim karıma bir erek nasıl iğne yapar" diye bağıran Erdal A., erkek hemşirenin üzerine saldırıp, yumrukladı. Öfkeli kocayı serviste bulunan diğer hastane çalışanları güçlükle dışarı çıkardı.

 

HASTANE ÇALIŞANLARI SALDIRIYI PROTESTO ETTİ

Hastane çalışanları saldırıyı protesto ederken, şiddete maruz kalan hemşire Cafer C., "Görevimiz gereği kadın hastalara müdahale etmek zorundayız. Bizim hasta seçimi yapma gibi bir lüksümüz yok.

 

Ayrıca ailenin bu konuda bir talebi olmadı. Hastanın, kadın veya erkek sağlık personeli seçme hakkı konusundaki hassasiyetlerini bildirselerdi eğer, kadın hemşire arkadaşımıza yönlendirirdik. Saldıran kişi hakkında şikayetçi olacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam