Eşimi kavurma yapacaktım, bu yüzden öldürdüm

Mardin'in Savur İlçesi'nde 7 çocuk annesi Emine Yılmaz (37), kocası Abdusselam Yılmaz (39) tarafından boğazı kesilerek feci şekilde öldürüldü. Cinayetin ardından gözaltına alınan ve akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen zanlı tutuklandı. Geçtiğimiz haf

Eşimi kavurma yapacaktım, bu yüzden öldürdüm

Mardin'in Savur İlçesi'nde 7 çocuk annesi Emine Yılmaz (37), kocası Abdusselam Yılmaz (39) tarafından boğazı kesilerek feci şekilde öldürüldü. Cinayetin ardından gözaltına alınan ve akli dengesinin bozuk olduğu öne sürülen zanlı tutuklandı. Geçtiğimiz hafta bölgede kışlık kavurma hazırlığı için toplu hayvan kesiminden etkilenerek cinayeti işlediği iddia edilirken, ifadesinde de "Eşimi kavurma yapacaktım, bu yüzden kestim" dediği ileri sürüldü. 

Olay önceki gece Savur'un İçören köyünde meydana geldi. İddiaya göre, Abdusselam Yılmaz, 19 yıl önce kaçırarak evlendiği eşi Emine Yılmaz'ı banyoya zorla götürüp boğazını bıçakla kesti. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı koca, jandarma tarafından gözalıtna alındı. Talihsiz kadının cesedi otopsi için Diyarbakır Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. 
 
Çevresinde 'akli dengesi bozuk' olarak tanınan Abdusselam Yılmaz'ın cinayet öncesinde de eşine şiddet uyguladığı ve sık sık dövdüğü ileri sürüldü. Yılmaz'ın, geçtiğimiz hafta bölgedeki köylerde geleneksel olarak kışlık kavurma hazırlığı için hayvanların kesiminden etkilenerek olayı gerçekleştirdiği iddia edilirken, ilk ifadesinde "Eşimi kavurma yapacaktım, bu yüzden kestim" dediği öne sürüldü.
 
Eşini öldüren Yılmaz'ın yakalandıktan sonra askerlere "Emine öldü mü, ölmedi mi? Ben onu öldürdüm" dediği bildirildi. Yılmaz sorgusunun ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam