Eş katili kocadan akıl almaz iddialar

İstanbul'da özel bir firmada ihtisas müdüresi olarak çalışan karısı Tülay Erdivan Çaylak'ı öldüren ve cinayet anında "Atipik psikoz" hastalığının etkisi altında olduğuna dair raporu bulunan Engin Çaylak, ilk ifadesinde şok iddialarda bulurdu. Eşini sürekl

Eş katili kocadan akıl almaz iddialar


İstanbul'da özel bir firmada ihtisas müdüresi olarak çalışan karısı Tülay Erdivan Çaylak'ı öldüren ve cinayet anında "Atipik psikoz" hastalığının etkisi altında olduğuna dair raporu bulunan Engin Çaylak, ilk ifadesinde şok iddialarda bulurdu. Eşini sürekli kendisini aldatan, seks hastası olarak anlatan, kendisini ilaçla uyutup gece eve aldığı erkeklere tecavüz ettirdiği iddiasında bulunan kocayı mahkeme, Adli Tıp Kurumu'na sevketti. Cinayetin kıskançlık sonucu işlendiğini savunan genç kadının ailesi, Engin Çaylak'ın akli dengesinin yerinde olduğunu savundu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam