Erzurum'a kara kış geri geldi

Erzurum Nisan ayında yağan kar ile birlikte beyaza büründü. Dün gece başlayan kar yağışı il merkezinde etkili oldu. Kar kalınlığı şehir merkezinde 5 santimetreye ulaştı. Erzurum'da dün gece saatlerinde başlayan ve lapa lapa yağan kar sonrasında Erzurum ke

Erzurum'a kara kış geri geldi

Erzurum Nisan ayında yağan kar ile birlikte beyaza büründü. Dün gece başlayan kar yağışı il merkezinde etkili oldu. Kar kalınlığı şehir merkezinde 5 santimetreye ulaştı.

 Erzurum'da dün gece saatlerinde başlayan ve lapa lapa yağan kar sonrasında Erzurum kent merkezi yeniden beyaza büründü. Sabah evlerinden dışarı çıkan Erzurumlular kar sürprizi karşısında şaşkınlıklarını gizleyemezlerken,  bazı vatandaşlar karla kapanan araçlarını temizledi. Bazı vatandaşlar da kar topu oynayarak karın tadını çıkardılar.
Son kar yağışıyla birlikte Palandöken'de kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, kent merkezinde ise kar kalınlığı 5 santimetreyi buldu. Erzurum'a geçmişte de bahar aylarında kar yağdığının görüldüğünü belirten vatandaşlar, "Burası Erzurum. Karın ne zaman yağacağı belli olmuyor. Yazlık giyeceklere alışmışken, yeniden paltoları giyineceğiz" dediler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam