Erol Taş'ın yeğenine silahlı saldırı

Olay, saat 03.00 sıralarında Fatih'teki Erol Taş Kültür Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Erol Taş Kültür Merkezi yanında bulunan bir restoranın sahipleri ile Taş ailesi arasında tartışma çıktı. Volkan Taş, restoranın sahibi olan Abuzer Yıldız'ı

Erol Taş'ın yeğenine silahlı saldırı

Olay, saat 03.00 sıralarında Fatih'teki Erol Taş Kültür Merkezi önünde meydana geldi. İddiaya göre, Erol Taş Kültür Merkezi yanında bulunan bir restoranın sahipleri ile Taş ailesi arasında tartışma çıktı. Volkan Taş, restoranın sahibi olan Abuzer Yıldız'ın kardeşi İsmet Yıldız ile kavgaya tutuştu. 

İsmet Yıldız, Volkan Taş'ı tabancasıyla karın boşluğundan vurdu. Yaralanan Volkan Taş, Samatya İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan Taş'ın durumunun iyi olduğu belirtildi.

Volkan Taş'ın annesi Yıldız Taş, olay yerinde sinir krizleri geçirdi. Polis, kadını sakinleştirmekte zorlandı. Olay yerinde geniş çaplı incelemelerde bulunan polis, İsmet Yıldız'ı gözaltına aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam