Erkan Ocaklı'nın ilginç vasiyeti

Pankreas kanserine yenik düşen sanatçı Erkan Ocaklı'nın arkadaşı Yusuf Cemal Keskin, ünlü sanatçının ölmeden 15 gün önce defnedildiği Karacaahmet Mezarlığı'na gelerek buradaki görevlilere, "Ben öldükten sonra benim için buraya gelen sevenlerime çay ikram

Erkan Ocaklı'nın ilginç vasiyeti

Pankreas kanserine yenik düşen sanatçı Erkan Ocaklı'nın arkadaşı Yusuf Cemal Keskin, ünlü sanatçının ölmeden 15 gün önce defnedildiği Karacaahmet Mezarlığı'na gelerek buradaki görevlilere, "Ben öldükten sonra benim için buraya gelen sevenlerime çay ikram edin" diye vasiyette bulunduğunu söyledi.

Tedavi gördüğü Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat eden Karadeniz müziğinin önde gelen isimlerinden Erkan Ocaklı ölümünün ardından binlerce kişinin katıldığı cenaze töreniyle Karacaahmet mezarlığında defnedilmişti. Ocaklı'nın ölümü sevenlerini yasa boğarken, sanatçının kendisi gibi Karadenizli olan türkücü arkadaşı Yusuf Cemal Keskin, Ocaklı'nın ölmeden önce ilginç bir vasiyette bulunduğunu anlattı.

Erkan Ocaklı'nın vefat etmeden 15 gün önce Karacaahmet Mezarlığı gasilhanesine geldiğini söyleyen Yusuf Cemal Keskin, "Gasilhanedeki çaycı arkadaşlara para vererek, "Ben buraya getirildikten sonra benim için gelen herkese çay ikram edin" demiş. Kendisi ayrıca imamlarlada konuşarak, cenazesinin nasıl yıkanması gerektiğini de anlatmış" diye konuştu. Ocaklı'nın çok yakın arkadaşı olduğunu belirten Cemal Keskin, Erkan Ocaklı'ya ithafen yazdığı şiiri okurken, kendisi öldükten sonra bazılarının timsah gözyaşları döktüğünü ve son günlerinin çok zor geçtiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam