Ergun Gürsoy yoğun bakımda!

 Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle hastaneye kaldırılan Galatasaray Eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, yoğun bakımda. Anadolu Sağlık Merkezi'nden yapılan açıklamada, Gürsoy'un nefes darlığı ve göğüste sıkıntı şikayetiyle hastanenin acil servisine başvurduğu,

Ergun Gürsoy yoğun bakımda!

 

Yaşadığı sağlık problemi nedeniyle hastaneye kaldırılan Galatasaray Eski 2. Başkanı Ergun Gürsoy, yoğun bakımda.

 

Anadolu Sağlık Merkezi'nden yapılan açıklamada, Gürsoy'un nefes darlığı ve göğüste sıkıntı şikayetiyle hastanenin acil servisine başvurduğu, sarı-kırmızılı eski yöneticiye klinik durum ve EKG bulguları neticesinde koroner anjiyografi uygulandığı belirtildi.

Ergun Gürsoy’un sağlık durumu ile ilgili Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ertan Ökmen ise şu bilgileri verdi: “Ergun Gürsoy’a yaptığımız el bileğinden anjiyo uygulaması sonrasında,  damarda pıhtı oluştuğu, damarı tıkadığı daha sonra vücut tarafından ve kullandığı kanı sulandıran ilaçlar ile kendiliğinden açıldığı düşünülmüştür.  Sn. Gürsoy gözlem altında tutulacak ve koroner  yoğun bakımda kalacaktır.  Ancak şu an için stent ya da cerrahi müdahaleye gerek duyulmamaktadır.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler