Ergin Bektaş GATA'ya gönderiliyor

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü, yeni Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş, 8 Kasım sabahı geçirdiği kazadan sonra KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Bugün edinilen bilgiye göre Bektaş’ın KTÜ Farabi Hastanesindeki tedavisinin tamamlandığı öğr

Ergin Bektaş GATA'ya gönderiliyor

Telekom eski Trabzon Bölge Müdürü, yeni Erzurum Bölge Müdürü Ergin Bektaş, 8 Kasım sabahı geçirdiği kazadan sonra KTÜ Farabi Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Bugün edinilen bilgiye göre Bektaş’ın KTÜ Farabi Hastanesindeki tedavisinin tamamlandığı öğrenildi. Bektaş’ın Trabzon’da tamamlanan tedavisinin Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisinde sürdürüleceği öğrenildi. Bektaş’a GATA’da Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon tedavisi uygulanacağı öğrenildi. Tedavinin ne kadar süreceği ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Ergin Bektaş bugün 15.45 uçağı ile Ankara’ya gittiği bilgisine ulaşıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam