Ergenekon'da futbol bombası

Ergenekon soruşturmasında sürpriz bir isim gizli tanık oldu. Kendi isteği ile Ergenekon savcısı Cihan Kansız'a 'gizli tanık' sıfatıyla ifade veren isim futbol camiasından...FUTBOL CAMİASININ YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM Milliyet Gazetesi'nin haberine göre,

Ergenekon'da  futbol bombası

Ergenekon soruşturmasında sürpriz bir isim gizli tanık oldu. Kendi isteği ile Ergenekon savcısı Cihan Kansız'a 'gizli tanık' sıfatıyla ifade veren isim futbol camiasından...

FUTBOL CAMİASININ YAKINDAN TANIDIĞI BİR İSİM
Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, bu sürpriz gelişme geçtiğimiz haftalarda yaşandı. Türk futbol camiasının yakından tanığı bu isim Ergenekon savcısı Cihan Kansız'dan bir talepte bulundu. Savcı Cihan Kansız'a 'gizli tanık' olarak ifade vermek isteyen, sürpriz ismin talebi kabul edildi. Cezaevinde tutuklu bulunan isim, savcı Cihan Kansız'ın talimatı ile ring aracı ile gizli bir şekilde Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesi'ne getirildi.

ŞİKE DAVASI'NDA 8 AYDIR TUTUKLU
Ergenekon savcısı Kansız'ın odasına çıkarılan gizli tanık, yaklaşık 2 saat ifade verdi. "Futbolda şike" davası kapsamında yaklaşık 8 ay tutuklu kaldıktan sonra 25 Şubat'ta tahliye edilen Fenerbahçe Spor Kulübü Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu da 14 Mart'ta İstanbul Cumhuriyet Başsavcıvekili Fikret Seçen ile 1 saatlik bir görüşme yapmıştı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler