Erciyes'e 13 santimetre kar yağdı

Kayseri'de kent merkezine aralıklarla yağmur, Erciyes Dağı zirvesine kar yağdı.Meteoroloji yetkilileri, Karadeniz üzerinden gelen sağuk ve yağışlı havanın Kayseri'yi etkisi altına aldığını bildirdi. Kent merkezinde hava sıcaklığı 7 dereceye kadar düşerken

Erciyes'e 13 santimetre kar yağdı

Kayseri'de kent merkezine aralıklarla yağmur, Erciyes Dağı zirvesine kar yağdı.

Meteoroloji yetkilileri, Karadeniz üzerinden gelen sağuk ve yağışlı havanın Kayseri'yi etkisi altına aldığını bildirdi. Kent merkezinde hava sıcaklığı 7 dereceye kadar düşerken gece aralıklarla yağmur yağdı. Erciyes Dağı'nın 2 bin 700 metre ile 3 bin 916 metre yüksekliğindeki zirve arasındaki ikinci İstasyon, Çobanini, Şeytanderesi ve Hörgüçkayası'na 13 santim kar yağdı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak antrenörü Veysel Değirmenci, gece aralıklarla yağan karın yaklaşık 13 santimi bulduğunu, Erciyes'te hava sıcaklığının ise 2 dereceye kadar düştüğünü söyledi. Meteoroloji yetkilileri hava sıcaklığının 18'den 11'e düştüğünü, bugünden itibaren yeniden ısınacağını ve yağış beklenmediğini söyledi. Erciyes dağına 22 Eylül'de kar yağmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler