En 'anlamlı' ceza!

İZMİR’in Gaziemir İlçesi’nde yaşayan 30 yıllık evli Deniz Abdullah Çelebi çifti, aidat ödenmesi konusunda komşusuyla karakolluk oldu. Taraflar poliste ifade verip birbirlerini suçladı.Polis ifade aldıktan sonra olay savcılığa taşındı. Savcılık, dava açmad

En 'anlamlı' ceza!

İZMİR’in Gaziemir İlçesi’nde yaşayan 30 yıllık evli Deniz Abdullah Çelebi çifti, aidat ödenmesi konusunda komşusuyla karakolluk oldu. Taraflar poliste ifade verip birbirlerini suçladı.

Polis ifade aldıktan sonra olay savcılığa taşındı. Savcılık, dava açmadan önce tarafların uzlaşmasını istedi. Uzlaşma, Çelebi çiftinin 500 mavi kapak toplaması, karşı tarafın da bir gününü huzurevinde geçirmesi şartlarıyla kabul edildi.

Çelebi çifti, topladıkları mavi kapakları, kampanyayı sürdüren Konak Belediyesi’ne teslim ederek engellilere tekerlekli sandalye alınması için destek vermiş oldu. Komşu kavgasına en ‘anlamlı’ ceza!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler