Emral Avşar yoğun bakımda! Tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Öğle saatlerinde İstanbul Cerrahi Hastanesi Yoğun Bakımı'na kaldırılan Avşar, az önce Amerikan Hastanesi'ne sevk edildi.

Emral Avşar yoğun bakımda! Tüm müdahalelere rağmen kurtulamadı.

Türkiye'nin tanınmış sanatçılarından Hülya Avşar ve ailesi, büyük bir acı ile karşı karşıya kaldı. Uzun süredir akciğer kanseri tedavisi gören Emral Avşar, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Hülya Avşar'ın yanı sıra ablası Leyla, kardeşi Helin ve Ankara'da yaşayan kızı, acil olarak hastaneye koştular, ancak hayati tehlike içinde bulunan Emral Avşar kurtarılamadı.

64 yaşında vefat eden Emral Avşar için, Amerikan Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaklaşık 15 gün süren bir tedavi süreci yaşanmıştı. Vefatının ardından Teşvikiye Camisi'nde anlamlı bir cenaze töreni düzenlendi. Törende, Hülya Avşar ve ailesi taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Emral Avşar'ın ailesi ve yakınlarının yanı sıra, Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ali Müfit Gürtuna gibi siyasi figürler, iş insanları ve sanat camiasından Sezen Aksu, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Hande Yener, Doğa Rutkay, Şahan Gökbakar, Demet Akbağ, Adnan Şenses, Kerem Alışık, Halit Kıvanç, Dilek Hanif, Acun Ilıcalı gibi birçok ünlü isim katıldı.

Emral Avşar'ın cenazesi, öğle namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi. Sibel Can, basına yaptığı açıklamada, Emral Avşar ile olan anılarını paylaştı ve acısını dile getirdi. İbrahim Tatlıses ise Emral Avşar'ın mükemmel bir insan olduğunu ve onun için dua ettiğini belirtti.

Hülya Avşar, annesinin ölümüyle ilgili duygularını ifade ederken, "Annem her zaman sevilen bir insandı. Bu zor günde bize destek olan herkese teşekkür ediyorum" dedi ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'ın da kendilerini arayarak başsağlığı dilediklerini belirtti.

Bu üzücü olay, sanat ve siyaset dünyasını bir araya getirirken, Emral Avşar'ın yaşamı ve hatıraları, sevdikleri ve hayranları tarafından sevgiyle anılmaya devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam