Emral Avşar vefat etti

Bir süredir akciğer kanseri tedavi gören Hülya Avşar'ın annesi Emral Avşar Amerikan Hastanesi'nde dün gece saat 23.45 sıralarında hayatını kaybetti.Acı haberle yıkılan Hülya Avşar gözyaşlarına boğuldu.

Emral Avşar vefat etti

Sanatçı Hülya Avşar'ın dün vefat eden annesi Emral Avşar, Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.

Amerikan Hastanesi Yoğun Bakım Ünitesi'nde yaklaşık 15 gündür akciğer kanseri tedavisi gören 64 yaşındaki Emral Avşar için Teşvikiye Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Törende, Hülya Avşar ile ablası Leyla Avşar, kardeşi Helin Avşar, kızı Zehra Çilingiroğlu, eski eşi iş adamı Kaya Çilingiroğlu taziyeleri kabul etti.

Cenaze törenine, Emral Avşar'ın akrabalarının ve yakınlarının yanı sıra, aralarında Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Ali Müfit Gürtuna, iş adamı Saadettin Saran, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, İbrahim Tatlıses, Sibel Can, Hande Yener, Doğa Rutkay, Şahan Gökbakar, Demet Akbağ, Adnan Şenses, Kerem Alışık, Halit Kıvanç, Dilek Hanif, Acun Ilıcalı'nın da yer aldığı sanat ve iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Emral Avşar'ın cenazesi, öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki aile kabristanında toprağa verildi.
Sanatçı Sibel Can, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Emral Avşar ile hastalığı sırasında bir çok kez görüştüğünü ve ölümü ona yakıştıramadığını söyledi.

Hülya, Leyla ve Helin Avşar adına çok üzgün olduğunu ifade eden Can, “Aynı duyguları ben de yaşadım. Anne acısı hiçbir şeye benzemiyor. Annelerin alternatifi yok. Hülya da benim gibi annesine çok bağlı bir insan” diye konuştu.
İbrahim Tatlıses de, Emral Avşar'ın mükemmel bir insan olduğunu belirterek, “Gittiği yerde Allah ona yardım etsin” dedi.

O BENİM AMİRAL'İMDİ

EKİM 2007’de akciğer kanseri olduğunu açıklayan Emral Avşar, yaklaşık 15 gün önce evinde ağırlaşınca Amerikan Hastanesi’ne kaldırıldı. Önceki gün hayata gözlerini yuman Emral Avşar’ın kızı Hülya Avşar, acılarının çok büyük olduğunu söyledi. Annesinin ölümüyle yıkılan Hülya Avşar, "Benim hayatım için bir devir kapandı. Annem her insanın sevdiği biriydi. Üzüntümüz büyük, Allah’ın takdiri diyoruz. O benim annem, Amiral’imdi. Camiada çok sevilen biriydi. Bizi bu zor günümüzde arayan o kadar çok insan oldu ki Başbakan Recep Tayyip Erdoğan bey başta olmak üzere sabah erkenden aradılar. Eşi Emine Hanım (Erdoğan), bakanlar ve sanat camiasından yakın arkadaşlarım, o kadar çok dostumuz aradı ki... Annem bunları bilseydi çok sevinirdi" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam