Emniyette 15 Ağustos alarmı

 PKK’nın, 1984 yılında ilk silahlı eylemi yaptığı gün olan 15 Ağustos’un yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa’da güvenlik güçleri alarma geçirildi.Kenttin giriş çıkışları ile önemli turizm alanları resmi ve sivil polisler tarafından abluka altına alınarak, şüp

Emniyette 15 Ağustos alarmı

 

PKK’nın, 1984 yılında ilk silahlı eylemi yaptığı gün olan 15 Ağustos’un yıldönümü dolayısıyla Şanlıurfa’da güvenlik güçleri alarma geçirildi.

Kenttin giriş çıkışları ile önemli turizm alanları resmi ve sivil polisler tarafından abluka altına alınarak, şüpheli araç ve şahıslar üzerinde uygulama yapıldı.

Şanlıurfa’da PKK’nın ilk eyleminin yıl dönümü nedeniyle güvenlik birimleri alarma geçirildi. İftar’dan sonra polis telsizlerinde sık sık terör olaylarına, korsan gösterilerine ve şüpheli paket üzerinde önemle durulması konusunda anonslar yapıldı. Kentin bütün giriş çıkışlarında arama noktası oluşturan polis ekipleri şüpheli gördükleri bütün araçları didik didik aradı. Kalabalık bölgelerde ise sivil ve resmi polisler kentin simgesi haline gelen Balıklıgöl’de şüpheli şahıslar üzerinde uygulama yaptı. İzinlerin kaldırıldığı kentte zırhlı araçlar ise şehrin değişik cadde ve sokaklarında devriye görevi yaparak gelişen olaylara anında müdahale edeceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler