Emniyet şeridinde dehşet!

TEM Otoyolunda emniyet şeridine çekerek otobüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyen sürücü, muavin ve bir yolcuya aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobil çarptı. Kazada sürücü ve bir yolcu ağır yaralanırken muavini hayatını kaybetti. Emniyet şe

Emniyet şeridinde dehşet!

TEM Otoyolunda emniyet şeridine çekerek otobüsün patlayan lastiğini değiştirmek isteyen sürücü, muavin ve bir yolcuya aşırı süratli olduğu iddia edilen bir otomobil çarptı. Kazada sürücü ve bir yolcu ağır yaralanırken muavini hayatını kaybetti.

Emniyet şeridinde dehşet saçan sürücü ise yardım etmek yerine kaçmayı tercih etti.

Kaçan otomobilden geriye aynası kaldı.

Edinilen bilgiye göre kaza saat 07. 15 sıralarında TEM Otoyolu Edirne istikameti Ümraniye mevkiinde meydana geldi. İddiaya göre İrfan Demir'in kullandığı Giresun-İstanbul seferini yapan yolcu otobüsünün TEM Otoyolu'nda seyrettiği sırada lastiği patladı. Sürücü Demir otobüsü emniyet şeridine park ederek lastik değiştirmek için hazırlık yapmaya başladı. Bu sırada yolcu Ahmet Dede (55) ve otobüsün muavini Engin Gülşen (31) otobüsün şoförü ile birlikte patlayan lastiği çıkarmak için çalışmaya başladı.

EMNİYET ŞERİDİNE GİRDİ

Bu sırada emniyet şeridine giren otomobilin sürücüsü karşısına otobüs çıkınca panikledi. Aşırı hızlı olduğu öne sürülen sürücü, önce yolun kenarındaki çimlere çıktı ardından da emniyet şeridinde lastik değiştiren üç kişiye çarptı. Otomobilin çarptığı muavin Engin Gülşen olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüsün şoförü İrfan Demir ve yolcu Ahmet Dede yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumunun ağır olduğu bildirildi. Kaza sonrası olay yerine gelen trafik polisleri ikinci bir kaza yaşanmaması için emniyet şeridine dubaları koyarak önlem aldı. Öte yandan bir kişinin ölmesine iki kişinin de yaralanmasına sebep olan otomobilden geriye kazada kırılan dikiz aynası kaldı.

KAZAYI GÖREN YOLCULA ŞOKTA

Kaza anını gören yolcular ve otobüs görevlileri olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kazanın lastik değiştirirken meydana geldiğini anlatan bir yolcu, 'Ölen arkadaş muavin diğer arkadaşlar ise şoför ve yolcuydu" diye konuştu. Hayatını kaybeden muavine çok üzüldüğünü dile getiren bir kadın yolcu ise, 'Ben camdan bakıyordum. Bir lastik patladı. Lastiği değiştirirken buradan anında çarpmanın etkisiyle 3 kişiyi ileri fırlattı. Muavin rahmetli oldu" ifadelerini kullandı.

HOSTES GÖZYAŞLARINA BOĞULDU

Otobüsün hostesi bir kadın ise hayatını kaybeden muavinin cesedinin yanına gelerek bir süre göz yaşı döktü. Hostes, 'Nasıl oldu hiç anlamadım bir gümleme oldu, sonrasında hepsi yerdeydi" dedi.

Polis ekipleri kaçan aracı tespit etmek için çevredeki MOBESE kameralarını in

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam