Emniyet müdürünün talihsizliği

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, halı sahada futbol oynarken sakatlandı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Demir'e, aşırı zorlanmadan meydana gelen 'Achille tendom' teşhisi konuldu. Arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol maçı yapan T

Emniyet müdürünün talihsizliği

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, halı sahada futbol oynarken sakatlandı. Arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılan Demir'e, aşırı zorlanmadan meydana gelen 'Achille tendom' teşhisi konuldu.

Arkadaşları ile birlikte halı sahada futbol maçı yapan Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Cemil Demir, sakatlandı. Aşırı zorlanma nedeniyle bacağında ağrıları olan Demir, Tekirdağ Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acilde ilk müdahalesi yapılan Demir'in aşırı zorlanma ve ani hareket nedeniyle kaslarında yaralanma olduğu tespit edildi. Achille tendom teşhisi konulan ve 2 saatlik başarılı bir operasyonun ardından gözlem odasına alınan Demir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ameliyatın iyi geçtiğini ifade eden Tekirdağ Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Becerir, Demir'in 'Achille tendom' kopması denilen kasın kemiğe yapıştığı yerin yırtılması sonucu sakatlandığını ifade etti. Genellikle halı saha maçlarında meydana gelen sakatlanmaların küçük bir operasyonla giderildiği ve sakatlık bırakmadığını söyleyen Başhekim Becerir, hastanın tetkiklerini yaptıklarını ve ameliyata aldıklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam