Emniyet müdürü kalp krizi sonucu vefat etti

Bursa Yenişehir Havaalanı Emniyet Müdürü 43 yaşındaki Ömer Cansız, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi’nde öldü. Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Yenişehir Havaalanı Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve 25 yıllık polis ola

Emniyet müdürü kalp krizi sonucu vefat etti

Bursa Yenişehir Havaalanı Emniyet Müdürü 43 yaşındaki Ömer Cansız, geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi’nde öldü. 

Bursa Emniyet Müdürlüğü'nün Yenişehir Havaalanı Şube Müdürlüğü görevini yürüten ve 25 yıllık polis olan üçüncü sınıf emniyet müdürü evli ve iki çocuk babası Ömer Cansız, dün saat 21.30’da evinde rahatsızlandı.
 
Ailesi tarafından çağırılan 112 Acil Servis ambulansı ile Yüksek İhtisas Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan ve kalp krizi geçirdiği belirlenen Ömer Cansız, yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. Ömer Cansız, yapılan tüm müdahalelere rağmen saat 04.00 sıralarında yaşamını yitirdi. 
 
Yüksekokul mezunu olan Ömer Cansız, Bursa Emniyet Müdürlüğü’nde çeşitli birimlerde görev yaptı. Cansız, bir yıl önce Yenişehir Havaalanı Koruma Şube Müdürü olarak atanmıştı. Meslektaşları tarafından çok sevilen Ömer Cansız’ın cenazesi memleketi Kırıkkale'ye götürülecek ve bugün ikindi namazının ardından yapılacak törenin ardından defnedilecek.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam