Emniyet Müdürü anjiyo oldu

Geçtiğimiz günlerde Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesinin ardından üzüntülü günler geçiren Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'e Özel Mediva Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Recep Asiltürk tarafından anjiy

Emniyet Müdürü anjiyo oldu

Geçtiğimiz günlerde Asayiş Şube Müdürü Sinan Polat'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybetmesinin ardından üzüntülü günler geçiren Samsun İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik'e Özel Mediva Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Dr. Recep Asiltürk tarafından anjiyo yapıldı.

El bileğinden anjiyo yapılan Hulusi Çelik, "Ansızın gelmeme rağmen ekibi tam kadro hazır buldum. Hastaneye geldikten sonra 3 saat içerisinde tüm tedavim yapılmış şekilde taburcu edildim. Böyle donanımlı ve hazır ekibi olan bir hastane yönetimi ve personelini kutluyorum. Sağlıkta Samsun'un geldiği noktayı Mediva Hastanesi'ne gelerek anlayabilmek mümkün." dedi. 

 

Özel Mediva Hastanesi Başhekimi Dr. İsmail Şen ise hastanede her zaman hazır ekip bulunduğunu belirterek, "İnsan sağlığının ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu yüzden hastanemizde hızlı ve güvenli hizmet verme anlayışını benimsiyoruz. Övgüleriniz için teşekkür ederiz." dedi. Uzm.Dr. Recep Asiltürk ise, Hulusi Çelik'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve yapılan işlemlerin ardından taburcu edildiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam