Emniyet amirini eşi öldürdü

Kilis'in Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Kurak, eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.Olay, saat 22.30 sıralarında Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Timurtaş Caddesi 8/12 Kübra Apartmanı 4'üncü katta meydana geldi. Musabeyli İlçe Emniyet

Emniyet amirini eşi öldürdü

Kilis'in Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Hüseyin Kurak, eşi tarafından tabanca ile vurularak öldürüldü.

Olay, saat 22.30 sıralarında Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Mahallesi Timurtaş Caddesi 8/12 Kübra Apartmanı 4'üncü katta meydana geldi. Musabeyli İlçe Emniyet Amiri 32 yaşındaki Başkomiser Hüseyin Kurak (32) ile eşi 32 yaşındaki S.K.(32) arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine S.K. eşinin beylik tabancası ile Hüseyin Kurak'ı vurarak öldürdü.

Silah seslerini duyan apartman sakinleri durumu polise bildirdi. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri olayın meydana geldiği dairenin kapısının açılmaması üzerine bölgeye ambulans ile itfaiye ekibi gönderildi. Kapıyı kırarak içeri giren polis ekipleri evde Başkomiser Hüseyin Kurak'ın cansız bedeni ile karşılaştı. Eşini vuran ve şoka giren S.K. ambulansla Kilis Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Olayın ardından İl Emniyet Müdürü Cemil Ceylan Başta olmak üzere Müdür Yardımcıları ile Şube Müdürleri olay yerine geldi. Kilis Cumhuriyet Savcısı olayın gerçekleştiği evde incelemelerde bulunurken. S.K.'nin 221 promil alkollü olduğu yapılan kontrolle belirlendi. Polis ekipleri, Kilis Devlet Hastanesi'nde S.K.'nın görüntüsünü almak isteyen basın mensuplarını engellemek için çaba gösterdi. İşlemleri yapılan S.K. geniş güvenlik önlemleri altında ifadesi alınmak üzere İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Kurak çiftinin evli ve 2 çocuk sahibi oldukları, iki çocuğun da olay gerçekleştiğinde evde oldukları iddia edildi. Musabeyli İlçe Emniyet Amiri Başkomiser Hüseyin Kurak'ın 2 yıldır Asayiş Şube Müdürlüğü'nde Cinayet Büro Amirliği görevini yürüttükten sonra 6 ay önce Musabeyli İlçe Emniyet Amiri olarak atandığı bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam