Emekli Başkomiser dehşet saçtı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde cinnet getiren emekli başkomiser, eşini ve engelli kardeşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.Bahçelievler Mahallesi'nde oturan emekli başkomiser A.Ö (66), saat 06. 30 sıralarında cinnet getirince aynı evde ya

Emekli Başkomiser dehşet saçtı

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde cinnet getiren emekli başkomiser, eşini ve engelli kardeşini öldürdükten sonra intihar girişiminde bulundu.

Bahçelievler Mahallesi'nde oturan emekli başkomiser A.Ö (66), saat 06. 30 sıralarında cinnet getirince aynı evde yaşadığı engelli kardeşi Mehmet Ö.'yü (57) uyurken başına tabancayla ateş ederek öldürdü.

Daha sonra yatak odasına giderek eşi Yeter Ö.'yü de tabancayla başından vurarak öldüren A.Ö, aynı tabancayla kendi başına ateş etti.

Çevredekilerin silah sesini duyarak haber vermesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralı A.Ö.'yü Burhaniye Devlet Hastanesine kaldırdı.

A.Ö.'nün hayati tehlikesi bulunduğu bildirildi. Olay sırasında A.Ö.'nün oğlu Uğur Ö.'nün de evde olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam