Emekli Albay sır ölümü

Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Heyetleri Kurulu eski Başkanı Emekli Albay Belgütay Varımlı ölü bulundu. Varımlı, İlhami Erdil'in rütbelerinin sökülerek er rütbesine indirilmesine neden olan kişi olarak da tanınıyordu. Ergenekon davasına giren emekli Orgen

Emekli Albay sır ölümü
Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Heyetleri Kurulu eski Başkanı Emekli Albay Belgütay Varımlı ölü bulundu. Varımlı, İlhami Erdil'in rütbelerinin sökülerek er rütbesine indirilmesine neden olan kişi olarak da tanınıyordu. Ergenekon davasına giren emekli Orgeneral Özden Örnek'e ait günlüklerde adı geçen Varımlı'nın 10. kattaki dairesinden atlayarak intihar ettiği öne sürülüyor.

İNTİHAR ETTİĞİ ÖNE SÜRÜLÜYOR
Edinilen bilgiye göre, Göztepe'de bulunan 17 katlı binanın sakinleri sabah saat 06.00 sıralarında polisi arayarak "10. kattan birisi atladı" ihbarını yaptı. Polis ekipleri olay yerine geldiklerinde Milli Savunma Bakanlığı Teftiş Heyetleri Kurulu Eski Başkanı emekli Albay Belgütay Varımlı'nın cesedi ile karşılaştı. Varımlı'nın intihar ettiği öne sürülüyor. Polisin olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler