Elini tutturmuyor hakim bey

ANTALYALI gayrimenkul zengini 92 yaşındaki Muharrem Eyiöz, elini bile tutmadığını iddia ettiği 4'üncü eşi 69 yaşındaki Mukadder Eyiöz'den boşanmak için mahkemeye başvurdu.6 çocuğunun annesi olan ilk eşi Hafiza Eyiöz'ün 1977 yılında ölmesinin ardından önce

Elini tutturmuyor hakim bey

ANTALYALI gayrimenkul zengini 92 yaşındaki Muharrem Eyiöz, elini bile tutmadığını iddia ettiği 4'üncü eşi 69 yaşındaki Mukadder Eyiöz'den boşanmak için mahkemeye başvurdu.

6 çocuğunun annesi olan ilk eşi Hafiza Eyiöz'ün 1977 yılında ölmesinin ardından önce Birsel Eyiöz'le evlenen Muharrem Eyiöz, ondan 3 çocuk sahibi olduktan sonra ayrıldı. Hemen ardından 63 yaşındaki Hatice Dudu Eyiöz'le evlenen Muharrem dede, kısa süre sonra ondan da boşandı.
Yaşı ilerlediği gerekçesiyle doktorların 'Yaşı itibariyle vasi tayin edilmesi gerekir' raporu üzerine kendisine bir avukat tutup, vasi tayin eden Muharrem Eyiöz, son eşi Mukadder Eyiöz'le vasisinin izin vermesi üzerine evlenebildi. Ancak aradan 3 yıl geçmesine rağmen elini bile tutmadığını iddia ettiği eşinden boşanmak için Antalya 2'nci Aile Mahkemesi'nde dava açtı.
Boşanma davasında hakim karşısına çıkarak, normal bir karı- koca hayatı yaşamak istediğini söyleyen Muharrem Eyiöz, “Elini bile tutturmuyor, bizi boşayın hakim bey'' dedi. Muharrem dede, boşandıktan sonra yeniden evlenmek istediğini de söyledi. Duruşma, tanıkların dinlenmesi için ertelendi.
Muharrem Eyiöz'ün Sinan Mahallesi'nde 5 katlı apartmanı, Sedir Mahallesi'nde kendi adını taşıyan 5 katlı apartmanı, çeşitli semtlerde dükkan olarak kullanılan daireleri ile Korkuteli ve Antalya'da arsaları bulunuyor. Muharrem Eyiöz, her ay kira gelirlerinin bir kısmını boşandığı eşlerine nafaka olarak ödüyor.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler