Ege Denizi’nde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Ege Denizi’nde sabah saatlerinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem kaydedildi. Sarsıntının Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine bağlı yerleşim yerlerine yakın olduğu bildirildi.
Yayınlanma:
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı Deprem Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre, Ege Denizi’nde saat 07.08’de 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
Merkez üssü Ege Denizi
Açıklamada, sarsıntının merkez üssünün Ege Denizi olduğu belirtilirken, depremin çevre bölgelerde de hissedildiği kaydedildi.
Gökçeada’ya yakın noktalar
Depreme en yakın yerleşim yerlerinin Çanakkale’nin Gökçeada ilçesine bağlı Kaleköy, Bademli, İmroz, Zeytinliköy ve Karaca olduğu ifade edildi.
Olumsuzluk bildirilmedi
Yetkililerden alınan ilk bilgilere göre, deprem sonrası herhangi bir olumsuz ihbarın ulaşmadığı öğrenildi. Gelişmelerin ilgili birimler tarafından takip edildiği belirtildi.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

