Efsane geri mi döndü

Liderleri Sabu tarafından ihanete uğradıktan sonra ünlü hacker grubu Lulzsec ekibinin sonunun geldiğini düşünmüştük, ama YouTube'da ortaya çıkan yeni bir videoya göre hacktivist grubu hala hayatta ve yakında 3 TB veriyi nete sürecek.Star Wars göndermeleri

Efsane geri mi döndü

Liderleri Sabu tarafından ihanete uğradıktan sonra ünlü hacker grubu Lulzsec ekibinin sonunun geldiğini düşünmüştük, ama YouTube'da ortaya çıkan yeni bir videoya göre hacktivist grubu hala hayatta ve yakında 3 TB veriyi nete sürecek.

Star Wars göndermeleri ile dolu video, filmdekine benzer bir kayar metin kullanıyor. Videoda Sabu'dan "Darth Sabu", FBI ajanlarından "FBI Sith'leri" şeklinde bahsediliyor ve hükümetlerin bilgiyi kullanarak baskı oluşturduğu anlatılıyor. Bu baskıya karşı yeni bir eylem planlandığını anlatan metin, daha sonra 3 terabaytlık verinin kaynaklarını sıralıyor. Bu kaynaklar arasında state.gov sitesinden Suriye hükümetinin özel mail sistemine kadar pek çok site ve sunucu var.

Videonun sonunda izleyenlere "özgürlüklerini programlama" çağrısı yapılıyor. Eğer video sahte değilse ve Lulzsec gerçekten yeni bir eylem planlıyorsa sonuçlarını çok yakında göreceğimiz kesin.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler