Ebru Gündeş'in istediği oldu

Yeni albümünü bu ayın başında piyasaya çıkaran Ebru Gündeş'in İran asıllı Azeri eşi Reza Zarrab ile birlikte umreye gittiği ortaya çıktı. Gündeş ve eşinin kutsal topraklara, kiraladıkları özel bir uçakla gittikleri öğrenildi. Uzun süredir planladığı umre

Ebru Gündeş'in istediği oldu

Yeni albümünü bu ayın başında piyasaya çıkaran Ebru Gündeş'in İran asıllı Azeri eşi Reza Zarrab ile birlikte umreye gittiği ortaya çıktı. Gündeş ve eşinin kutsal topraklara, kiraladıkları özel bir uçakla gittikleri öğrenildi. Uzun süredir planladığı umre ziyaretini sonunda gerçekleştiren Gündeş, burada hem ailesi, hem yeni albümünün başarısı, hem de anne olabilmek için bol bol dua etti.

ALBÜMÜ YÜZ BİN BARAJINI ÇOKTAN GEÇTİ

Umreye giden ünlü isimler arasında Mazhar Alanson, Cem Yılmaz, Emel Sayın, Sibel Can ve Seda Sayan da bulunuyor. Umreye özel uçakla giden çift, oradaki organizasyonu ise WİT turizm şirketine bıraktı. Ebru Gündeş ile kocası, Mekke ve Medine'yi kapsayan bu ziyareti herkesten gizlediler. Gündeş''n bu ay piyasaya çıkan Beyaz adlı albümü ise 100 bin barajını iki haftada geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam