E-5'te silahlı saldırgan dehşeti!

 Avcılar'da bir üst geçide çıkıp, elindeki tabancasıyla trafiği kilitleyen şahıs yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından ikna edildi. Şahsı ikna etmek için emniyet amiri kameraman kılığına girdi. Olay saat 00:00 sıralarında E-5 karayolunda meydana

E-5'te silahlı saldırgan dehşeti!

 

Avcılar'da bir üst geçide çıkıp, elindeki tabancasıyla trafiği kilitleyen şahıs yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından ikna edildi.

 

Şahsı ikna etmek için emniyet amiri kameraman kılığına girdi.

 

Olay saat 00:00 sıralarında E-5 karayolunda meydana geldi. Avcılar Haramidere üst geçidinde silahlıyla rastgele ateş eden şahsı gören vatandaşlar durumu polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekiplerinin çağrısına da şahsın silahla cevap vermesi üzerine, E-5 trafiği iki yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Olay yerine özel harekat ekipleri sevk edildi.

 

Şahıs yaklaşık 3 saat süren ikna çabalarının ardından, olay yerine gelen haber kameramanlarının kendisiyle röportaj yapmasını istedi. Bu sırada, Önleyici Hizmetler Bölge Amiri Barış Gökçen, bir ajansın kamerasını alarak üzerindeki çelik yelekle üst geçide yaklaştı.

 

Şahısı aşağıya inmeye ikna eden Gökçen, elindeki silahı da üst geçidin merdivenlerinden inmeye başladığı anda attırdı. Ellerini havaya kaldırarak teslim olan genç, "Benim annemi babam öldürdü. Babamı öldürmek istiyorum ama cezaevinde. Seda Sayan'ın programına çıkıp Şebnem Kısaparmak ile görüşmek istiyorum" dedi.

 

Şahsı ikna eden amir Barış Gökçen "Kamera bizim çelik yelekten de ağır. Kamerayı kullanmak da zor işmiş. Ben sadece görevimi yaptım" dedi.

 

İlyas Sancak polis merkezine götürüldü.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler