Duraktaki asker şehit oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir otomobilin takla atarak durakta bekleyen askerlerin arasına dalması neticesinde bir asker şehit olurken, birisi asker 3 kişi yaralandı.Alınan bilgiye göre, Tahtaköprü Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, spor yapmak için

Duraktaki asker şehit oldu!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, bir otomobilin takla atarak durakta bekleyen askerlerin arasına dalması neticesinde bir asker şehit olurken, birisi asker 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Tahtaköprü Jandarma Karakolu'nda görevli askerler, spor yapmak için Hacıkaraköy'e gitti. Askerler daha sonra karakola dönmek için otobüs durağına gitti. Hacıkaraköy durağında bekleyen askerlerin arasına 06 BY 9781 plakalı otomobil daldı. Mehmet Mavili idaresindeki otomobil, durakta bekleyen meyve tezhagına çarpıp takla attıktan sonra askerlerin ve durakta bekleyen sivillerin üzerine düştü. Ortalık savaş alanına dönerken, otomobilin altında kalan jandarma er Bilal Yücel şehit oldu.

Atilla Gültekin adlı asker ağır yaralanırken, sürücü Mehmet Mavili ile eşi Güldane Mavili yaralandı. Yaralılar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ameliyata alınan Atilla Gültekin ile Güldane Mavili'nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam